Šaldyti vaisiai
• Reikės:
Mėgstamų vaisių (rekomenduoju arbūzą)
• Gaminimas:
Viskas paprasta ir labai elementaru - paimame turimus vaisius ir sudedame juos į šaldiklį. Visokius mangus, melionus ir panašiai geriausia nulupti arba bent jau perpjauti per pusę. Geriausia laikyti per naktį, o šiaip reikia žiūrėti pagal produkto dydį ir prietaiso galimybes. Po to išimame, leidžiame truputį aptirpti ir skanaujame vienus arba sutriname į vaisių kokteilį. Pavyzdžiui, arbūzą reikia atitirpinti tiek, kad būtų galima jį pjaustyti. Atšilę vietos bus kiek ištižę, tačiau atsiriekus didelį, storą gabalą atrodys, jog valgote kažką panašaus į šerbetą. Sotu, vėsina ir šiaip - sveika (šaldyti vaisiai ir daržovės nepraranda savo maistinės vertės, tačiau truputį pakeičia skonį). Skanaus!
• Šaltinis: asmeninė variacija.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą