2012 m. spalio 12 d., penktadienis

Sausaininiai triufeliai

Šiandien keliausiu sveikinti brolio su gimtadieniu, o su savimi vešiuosi šituos. :)    

Sausaininiai triufeliai

• Reikės: 

250 g. tepamo sūrio (pvz. „Philadelphia“) arba elementariausios maskarponės
450 g. bet kokių baltų sausainių su pertepimu
200 g. mėgstamo šokolado
Pabarstukų

• Gaminimas:
Sausainius sulkintuvo pagalba sutriname iki miltų, supilame į tinkamo dydžio dubenį, ant viršaus suverčiame kambario temperatūros sūrį ir maišome iki vienalytės masės. Naudodami šaukštelį ar kitą patogų įrankį, kabiname masę ir formuojame rutuliukus. Sudedame juos ant kepimo popieriaus ir patupdome į šaldiklį 15 minučių ar į šaldytuvą gerai valandą, kol sutvirtės. Sutvirtėjusius triufelius išvoliokite ištirpintame šokolade, vėl sudėkite ant kepimo popieriaus, papuoškite pabarstukais ir palaikykite šaltai, kol glaistas sustings. Skanaus!


Šaltinis: Miss CandiQuik. Nuotrauka iš čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą