2012 m. birželio 12 d., antradienis

Egzotiškas kokteilis

Ne itin mėgstu stipriuosius gėrimus. Turiu tokią moterišką silpnybė – juos skiesti. Apskritai, vienintelis iš stikliukų grynas geriamas alkoholis, kurį pripažįstu, yra tekila. Viso kito purtausi. Nors ir pastarasis paliekamas ypatingoms progoms ir ypatingam nusiteikimui. Mieliau maukiu alų ar elegantiškai gurkšnoju kokteilius. Visada sakiau, kad geriu tą, kas man skanu ir todėl, kad skanu.
Į kokteilių pasaulį įtraukiau ir draugą. Dabar kartu perkame sirupus ir išdykaujame maišydami alkoholį su įvairiausiomis sultimis. Ir niekuomet nepagailime ledukų.

Egzotiškas kokteilis

• 250 ml. stiklinei reikės:
50 ml. avietinės degtinės
100 ml. apelsinų sulčių
50 ml. kaktusų sulčių 
20 ml. arbūzinio sirupo
Kelių ledo kubelių

• Ruošimas:
Į aukštą stiklinę įpilame degtinės, užpilame apelsinų sulčių ir ant viršaus atsargiai užliejame kaktusų sultis. Galiausiais lėtai įliejame šiek tiek sirupo. Pasigrožime spalvų palete, įmetame keletą ledo kubelių ir mėgaujamės. Skanaus!

NB! Jei viską atliksite tinkamai, kokteilio dugnas bus raudonas, vidurys oranžinis, o viršus - žalsvas. Keičiant ingredientų eiliškumą galima išgauti ir kitokių variacijų.


Šaltinis: S.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą