2012 m. liepos 13 d., penktadienis

Karbonadai užkepti su sūriu ir pievagrybiais

Tęsiu vakarykštę temą, tik šįkart maistą gamina S. Aš savo ruožtu orkaitėje kepiau bulves ir ruošiau salotas. Komandinis darbas – dalykas geras.

Karbonadai užkepti su sūriu ir pievagrybiais

• Reikės:
Kiaulienos kumpio
Kiaušinių
Miltų
Fermentinio sūrio
Pievagrybių
Majonezo
Kepsnių prieskonių
Juodųjų pipirų

•  Gaminimas:
Kiaulienos kumpį supjaustome patinkančio storio gabalais (jei mėgstate mėsą mušti, jie turėtų būti storesni, bet šįkart niekas tuo neužsiėmė), kiaušinius (1 kg mėsos reikia kokių 4) išplakite su prieskoniais. Imkite mėsos gabalą, išvoliokite miltuose, po to - kiaušinio plakinyje ir dėkite į keptuvę. Kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Galiausiai viršų aptepkite majonezu, užberkite smulkiai pjaustytų pievagrybių ir užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol sūris išsilydys. Patiekite su norimu garnyru. Skanaus!

Šaltinis: S.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą